Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
KnoxK Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 73
Threads: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 1
#1
new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
I am all the way to fully operational on my haxo 39 sb5101 but I still cant get online. my isp is comcrap and im getting d11_walledgarden.cm. what do I do?

I also get on log illegal set. is that as bad as it sounds?
(This post was last modified: 12-04-2014, 09:17 AM by KnoxK.)
12-04-2014, 08:42 AM
Find Reply
KnoxK Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 73
Threads: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 1
#2
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
does it have something to do with my cvc cert? and if so I cant reload factory bin because bought modem premoded and have no usb jtag what options do I have?
12-04-2014, 11:34 AM
Find Reply
KnoxK Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 73
Threads: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 1
#3
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
If I'm asking the wrong questions please point me in the right direction
12-04-2014, 01:54 PM
Find Reply
sixteen Offline
Haxorware Expert
*****

Posts: 394
Threads: 33
Joined: Apr 2012
Reputation: 6
#4
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
Am not in the usa but base on what i read on this forum, you need valid certs to get online with that isp, nest step you need a Jtag.
(This post was last modified: 12-04-2014, 02:31 PM by sixteen.)
12-04-2014, 02:29 PM
Find Reply
southernyankey1970 Away
Retired!
*****

Posts: 1,497
Threads: 24
Joined: May 2010
Reputation: 65
#5
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
certs are from a different 5101 ...right?did you save a backup b4 you uploaded a new nonvol?
(This post was last modified: 12-04-2014, 06:53 PM by southernyankey1970.)
12-04-2014, 06:52 PM
Find Reply
KnoxK Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 73
Threads: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 1
#6
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
(12-04-2014, 06:52 PM)southernyankey1970 Wrote: certs are from a different 5101 ...right?did you save a backup b4 you uploaded a new nonvol?

Yes I did it is my original NonVol

I also have the factory bin island if it helps
(This post was last modified: 12-04-2014, 07:44 PM by KnoxK.)
12-04-2014, 07:20 PM
Find Reply
torro32 Away
Senior Member
****

Posts: 139
Threads: 10
Joined: Sep 2011
Reputation: 5
#7
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
untick disable firmware upgrades then flash haxorware back on.
13-04-2014, 01:58 AM
Find Reply
southernyankey1970 Away
Retired!
*****

Posts: 1,497
Threads: 24
Joined: May 2010
Reputation: 65
#8
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
CC is pretty tight,from the limited info you have provided all I can do is make an educated guesss... your issue is the certs are for a different chipset,and the headend is catching it. Post a telnet log for me please...
13-04-2014, 05:07 AM
Find Reply
KnoxK Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 73
Threads: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 1
#9
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
(13-04-2014, 01:58 AM)torro32 Wrote: untick disable firmware upgrades then flash haxorware back on.

Is it possible for me to put habituate back on with out jtag because I purchased premod with out a USB jtag
13-04-2014, 10:20 AM
Find Reply
southernyankey1970 Away
Retired!
*****

Posts: 1,497
Threads: 24
Joined: May 2010
Reputation: 65
#10
RE: new but doing a pretty good job...i think? fully operational on sb5101 but....
put habituate back on

haxorware?
13-04-2014, 10:52 AM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)