Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mod Modem sb5101 Problem
Author Message
tonyduong15 Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 35
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #1
Mod Modem sb5101 Problem
Okay so I copy everything from this working moded modem works with wifi, (internally) using blackcatusb.00-1FFFFF, 00-7FFFFF, ecram_sto, and sb5101.bootloader, then i write it on another modem which doesn't work with wifi. After put all the thing listed above into the not working with wifi modem, i unplug the power then turn it back on, the problem is only one lights on and its the Online lights blinking. Here an image of the modem, only one lights on, i can still access through blackcatusb but don't know how to restore it, no i didn't back up anything, sorry Please help Sad

[Image: 1zq7p92.jpg]
19-11-2011 02:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tonyduong15 Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 35
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #2
RE: Mod Modem sb5101 Problem
no one reply to this? how do i fix this shit damn.
27-11-2011 12:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
drewmerc Offline
Prefect
******

Posts: 3,557
Joined: Oct 2008
Reputation: 137
Post: #3
RE: Mod Modem sb5101 Problem
(19-11-2011 02:09 AM)tonyduong15 Wrote:  Okay so I copy everything from this working moded modem works with wifi, (internally) using blackcatusb.00-1FFFFF, 00-7FFFFF, ecram_sto, and sb5101.bootloader, then i write it on another modem which doesn't work with wifi. After put all the thing listed above into the not working with wifi modem, i unplug the power then turn it back on, the problem is only one lights on and its the Online lights blinking. Here an image of the modem, only one lights on, i can still access through blackcatusb but don't know how to restore it, no i didn't back up anything, sorry Please help Sad

sorry must have missed this thread (does not happen often)

even now i dont get what you saying what's the internal bit mean? was the modem a sbg900 or something like that?

[Image: C3QH6.png?9428][Image: dWvQT.png]
27-11-2011 01:10 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
john666 Offline
Junior Member
**

Posts: 6
Joined: Oct 2011
Reputation: 1
Post: #4
RE: Mod Modem sb5101 Problem
I believe he is saying... he copied a modem that worked with his wifi router to a modem that wasn't working with his wifi router using blackcat.
I believe he bricked his modem and is looking for the files to unbrick it.

read this perhaps it will help you.
http://www.haxorware.com/forums/thread-1...ight=brick
(This post was last modified: 27-11-2011 02:01 AM by john666.)
27-11-2011 01:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dienasty Offline
Junior Member
**

Posts: 13
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #5
RE: Mod Modem sb5101 Problem
I believed the problem is the MAC which caused the modem doesn't work with the router. Try to use the Mac from different Node. Also, in other to debick, need jtagNT to fix it.
01-12-2011 12:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)