Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1st time sb6190 user
Best Tv Offline
Newbie
*

Posts: 1
Threads: 1
Joined: May 2020
Reputation: 0
#1
1st time sb6190 user
Like to just start by saying I am a noob in the modem game. so like a lot of people I lost my connection for test purposes and bought a new modem sb6190 with bitware already moded. I'm hoping someone can teach me how to put a connection on it, for test purposes of course.
Thanks in advance.
26-05-2020, 10:03 PM
Find Reply
TjGhost Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Threads: 0
Joined: Jun 2020
Reputation: 0
#2
RE: 1st time sb6190 user
6190
13-07-2020, 10:38 AM
Find Reply
skyline629 Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 22
Threads: 8
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
#3
RE: 1st time sb6190 user
I wouldn't mess with the SB6190 right now. I have tested BW and was not able to lock. I have tested Alphaware and it works, but his firmware for the 6190 is not well camouflage and will get hit everyday.

18-07-2020, 03:32 AM
Find Reply
marese310 Offline
Junior Member
**

Posts: 14
Threads: 2
Joined: Apr 2020
Reputation: 0
#4
RE: 1st time sb6190 user
i have a fully configured image for the sb6190 running alphaware and working perfect

i am looking for the bitware rev 9 version if anyone have it let me know thanks
23-07-2020, 05:41 PM
Find Reply
phatjulie Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Threads: 0
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
#5
RE: 1st time sb6190 user
(23-07-2020, 05:41 PM)marese310 Wrote: i have a fully configured image for the sb6190 running alphaware and working perfect

i am looking for the bitware rev 9 version if anyone have it let me know thanks

How are you spoofing besides disabling SNMP and update? PM me your spf.cfg. Thx.
24-07-2020, 12:56 AM
Find Reply
Hn230010 Offline
Newbie
*

Posts: 1
Threads: 0
Joined: Sep 2020
Reputation: 0
#6
RE: 1st time sb6190 user
I also need these information for my testing. Please help. Thank you.
01-09-2020, 11:18 PM
Find Reply
provision Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Jun 2020
Reputation: 0
#7
RE: 1st time sb6190 user
I am noob with those new firmware, but remember good times of 5100e and 5101e and Docsis 2.0, sigma, haxorware, etc. Can you guys point me in a good direction?. I bet custom or sniffed config doesn't work on docsis 3.0? Am I right that MAC and certs from a different node modem are needed? Cheers
(This post was last modified: 29-03-2021, 04:33 PM by provision.)
29-03-2021, 04:32 PM
Find Reply
rgvsxdigitalpimp Offline
Senior Member
****

Posts: 125
Threads: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 5
#8
RE: 1st time sb6190 user
(18-07-2020, 03:32 AM)skyline629 Wrote: I wouldn't mess with the SB6190 right now. I have tested BW and was not able to lock. I have tested Alphaware and it works, but his firmware for the 6190 is not well camouflage and will get hit everyday.

You're obviously doing something wrong because 6190's with BW are the ONLY boxes that don't get hit and dropped.
03-04-2021, 08:39 AM
Find Reply
skipmack46 Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 20
Threads: 0
Joined: Apr 2019
Reputation: 1
#9
RE: 1st time sb6190 user
knowledge=power, I have Doc 3.1 running 100%, so cal spectrum without one hiccup, but will never tell how it's done as too many people like to abuse the system.
09-05-2021, 03:59 PM
Find Reply
infinity08 Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 64
Threads: 14
Joined: Oct 2011
Reputation: 2
#10
RE: 1st time sb6190 user
well if ur using original certs like cloning they r up....and if ur using scan certs r uppp...the secret here its jus lock ur certs ...
as the 6121.6141.820 u just need to put them in ipv6 and u shouldnt have any issues....they`ve been workin fond since december
11-05-2021, 06:27 AM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)