Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virgin blocking usbjtag
Canis-Major Offline
Banned

Posts: 386
Threads: 21
Joined: May 2015
#11
RE: Virgin blocking usbjtag
dunno yet, any suggestions? t would need to work in uk, as I dont know enough yet about why forceware does'nt work in the uk, or if that's been resolved?
22-06-2015, 09:46 PM
Find Reply
andy m Offline
Senior Member
****

Posts: 177
Threads: 7
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
#12
RE: Virgin blocking usbjtag
forceware hasnt been resolved in uk as it will not lock onto freq

only thing wht will work is alpha 1.1
(This post was last modified: 22-06-2015, 09:48 PM by andy m.)
22-06-2015, 09:48 PM
Find Reply
Canis-Major Offline
Banned

Posts: 386
Threads: 21
Joined: May 2015
#13
RE: Virgin blocking usbjtag
Thank's, I got an origional copy already, and is in the preperation folder Smile

(22-06-2015, 09:48 PM)andy m Wrote: forceware hasnt been resolved in uk as it will not lock onto freq

only thing wht will work is alpha 1.1

Regarding this, I think I have a log of this from ecos, perhaps it would help.. see, when the modem is reset, the frequencie's are wiped in the 480 tester I have, no matter what firmware.. may not be forceware afterall, but new device's, I remember looking into the type of cmts my isp has, and there is very little access to knowledge on said device's.. they aint cisco, that's for sure.. I may even go as far as to say, what if they just did'nt use snmp, even though we view the config using the language old hat respond's too?

heheee

Keep in mind the best inventions in the world came from edinburgh Wink

Ps, it's not just the frequencies, but entire tuning..
(This post was last modified: 22-06-2015, 09:59 PM by Canis-Major.)
22-06-2015, 09:52 PM
Find Reply
andy m Offline
Senior Member
****

Posts: 177
Threads: 7
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
#14
RE: Virgin blocking usbjtag
i have never got to work on the vmng 300 forcewar 1.2 never mind 1.4 tryed every thing

al am goner do is sort out 485 move on to 490
22-06-2015, 10:02 PM
Find Reply
daviddds Offline
I am Dentist
****

Posts: 178
Threads: 2
Joined: Dec 2013
Reputation: 13
#15
RE: Virgin blocking usbjtag
afaik, the tuner/ethernet config used in forceware is not compatible with the OEM boards virgin/netgear uses on some modems... the addresses are wrong for HAL stuff.
22-06-2015, 10:25 PM
Find Reply
andy m Offline
Senior Member
****

Posts: 177
Threads: 7
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
#16
RE: Virgin blocking usbjtag
force ware is no good in the uk
22-06-2015, 11:04 PM
Find Reply
Canis-Major Offline
Banned

Posts: 386
Threads: 21
Joined: May 2015
#17
RE: Virgin blocking usbjtag
Forceware not working in uk is down to uk people not testing hard enough..
22-06-2015, 11:07 PM
Find Reply
andy m Offline
Senior Member
****

Posts: 177
Threads: 7
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
#18
RE: Virgin blocking usbjtag
been tested no one was able to get it to work tried every thing wen it first came out
22-06-2015, 11:08 PM
Find Reply
Canis-Major Offline
Banned

Posts: 386
Threads: 21
Joined: May 2015
#19
RE: Virgin blocking usbjtag
yet.. and when it came out.. 5 years later, and I think we're about to find a cure..

Cure is in virgins resetting of tuner's, for those curious..

What they are resetting should be tested with forceware..
(This post was last modified: 23-06-2015, 12:19 AM by Canis-Major.)
23-06-2015, 12:13 AM
Find Reply
daviddds Offline
I am Dentist
****

Posts: 178
Threads: 2
Joined: Dec 2013
Reputation: 13
#20
RE: Virgin blocking usbjtag
now you're onto something, as I said, it's a tuner issue Smile
23-06-2015, 02:40 AM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)