Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
Beeptom Offline
Junior Member
**

Posts: 15
Threads: 3
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
#1
FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
i have this modem in my house working i move, 8 miles away and the online light is blinking.
i read to many topics about this problem, i think the certificate are missing so i will upload the 2 putty logs one is from my old house and the other one is from my new house that is not working.

note: i have a flashcat cable (not parallel) so i need a program to extract the certificate from the nonvol if this area have new security.


i will be waiting for your help.


Attached Files
.rar   puttylogs.rar (Size: 5.12 KB / Downloads: 61)
07-09-2012, 05:46 AM
Find Reply
mohitomish Away
Senior Member
****

Posts: 129
Threads: 25
Joined: Mar 2012
Reputation: 5
#2
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
stop forcin config mayb
(This post was last modified: 07-09-2012, 07:34 AM by mohitomish.)
07-09-2012, 07:34 AM
Find Reply
sixteen Offline
Haxorware Expert
*****

Posts: 390
Threads: 33
Joined: Apr 2012
Reputation: 6
#3
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
I can't read the log like the expert here but it seems like you should change the mac, in your case i hope is just a mac change is the problem
07-09-2012, 01:10 PM
Find Reply
ABMJR Away
DOCSIS Genius
*****

Posts: 1,457
Threads: 14
Joined: Dec 2009
Reputation: 73
#4
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
8 Miles is a totally different Headend and CMTS.

If they are using co-signed CVC, then you need the CVC that was pushed to the provisioned modem.

Knowledge=Power
07-09-2012, 03:23 PM
Find Reply
Beeptom Offline
Junior Member
**

Posts: 15
Threads: 3
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
#5
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
(07-09-2012, 03:23 PM)ABMJR Wrote: 8 Miles is a totally different Headend and CMTS.

If they are using co-signed CVC, then you need the CVC that was pushed to the provisioned modem.


What do i have to do? Because i went to a friends house.and.the modem is working but not.in my place

07-09-2012, 07:57 PM
Find Reply
ABMJR Away
DOCSIS Genius
*****

Posts: 1,457
Threads: 14
Joined: Dec 2009
Reputation: 73
#6
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
Quote:Permanent Authorization Failure MAC addr: 00 30 B8 C4 07 10

Your CMTS is now BPI +
also, your Upstream is at the limit, should be lower. But thats not your issue. Your in a BPI + mode
Knowledge=Power
(This post was last modified: 07-09-2012, 10:49 PM by ABMJR.)
07-09-2012, 10:41 PM
Find Reply
southernyankey1970 Away
Retired!
*****

Posts: 1,483
Threads: 24
Joined: May 2010
Reputation: 65
#7
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
Man you guys pop up like hedgehogs..

My shit has been fine forever now it's broke. What do I do?

LOL

YAWN!
07-09-2012, 11:21 PM
Find Reply
Beeptom Offline
Junior Member
**

Posts: 15
Threads: 3
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
#8
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
ABMJR, the bpi+ is enabled in the modem always has been enabled.
Whats the advice for this problem?
08-09-2012, 01:17 AM
Find Reply
ABMJR Away
DOCSIS Genius
*****

Posts: 1,457
Threads: 14
Joined: Dec 2009
Reputation: 73
#9
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
Maybe BPI + is enabled, but the certificates do not match the HFC MAC. Try BPI + bypass
Knowledge=Power
08-09-2012, 01:40 AM
Find Reply
Beeptom Offline
Junior Member
**

Posts: 15
Threads: 3
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
#10
RE: FB5101 WITH HAXORWARE ONLINE PROBLEM
Same problem, how do i put the correct certs with the hfc.m@c ? Another friend came today with his modded sb and the modem had the same issue.
08-09-2012, 05:16 AM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)